IMG_2202_W.JPG

Als Dorpsraad gebruiken we verschillende media om informatie naar dorpsbewoners te verspreiden. Naast deze website zijn we ook te vinden op Facebook, Twitter en LinkedIn. Ook bestaat de mogelijkheid om informatie via de Gemeente te verspreiden. We stellen onze media ook ter beschikking om relevante informatie van u richting bewoners te verspreiden. De Dorpsraad zal uw verzoek via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. per individueel geval beoordelen en afhankelijk van het bericht één of meerdere van de genoemde kanalen gebruiken om uw bericht te helpen verspreiden.

Het is niet de bedoeling om informatie met een commercieel karakter via de Dorpsraad te verspreiden. De Dorpsraad behoudt zich het recht voor om informatie niet te verspreiden.

Heeft u onderwerpen waar u namens Gameren iets mee wil doen richting de gemeente of een andere organisatie? Om draagvlak te krijgen kunt u het aandragen bij de dorpsraad. Wij kijken of we op één of andere manier kunnen helpen. Stuur voorlopig gerust een e-mail met uw gedachte hierover naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  

Als dorpsraad willen we onze aanpak mede baseren op wat bewoners verwachten. Als er interesse blijkt voor een inloopmoment voorafgaande aan een bestuursbijeenkomst, dan zullen we die mogelijkheid hier bekend maken. Te denken valt dan aan een aantal keer per jaar, afhankelijk van het gebruik van die mogelijkheid.

De volgende bijeenkomst is op 20 juni 2017 om 20:00. U kunt ons vooraf per e-mail al vragen stellen, of ons kort vooraf ontmoeten in " 't Ouwe Mestershuis "  om uw gestelde vraag dan toe te lichten.

De volgende dorpsschouw is op 28 juni 2017 van 16:00 - 18:00. De gebiedswethouder (Adri Bragt) en enkele medewerkers van de gemeente komen  door het dorp om diverse onderwerpen met eigen ogen te bekijken. Als u iets vooraf wilt melden, kunnen we de route daar op aanpassen.

>>>

Op 19 november 2015 was er een ruime delegatie van de raad 'in gesprek met Gameren'. U kon hen rechtstreeks aanspreken in de midden-ruimte van het Slotshof. Deze ruimte heet 't slotse hofke. De resultaten van de enquête zijn gepresenteerd en er was een quiz over Gameren. Vervolgens zijn per tafel onderwerpen besproken, mede op basis van uw inbreng. Ook nog naar aanleiding van mogelijke oplossingen uit de enquête, en nieuwe/andere onderwerpen zijn aan bod gekomen. Dank voor uw aanwezigheid. Stuur alsnog gerust uw idee of gedachte naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !

De inloop is vanaf 19:00 uur, vervolgens: 

19:30 wordt het programma gestart met een welkom dooe de plv. voorzitter Kees Metz.

19:45 Quiz Ken uw dorp

20:00 Activiteiten van 't Slotse Hofke

20:15 Presentatie dorpsraad enquête Gameren

20:30 Top 3 van Gameren

21:00 afsluiting en informeel vervolg.

 

 

Op 9 november 2015 om 15:00 - 17:00 was er een delegatie van de gemeente om 'Gameren persoonlijk te ervaren'. U kon hen rechtstreeks aanspreken toen we door uw straat fietsten. We bekeken de situaties en mogelijke oplossingen naar aanleiding van de enquête.

 

 

Joomla templates by a4joomla