IMG_2182_W.JPG

 

De huidige samenstelling van Dorpsraad Gameren (26/04/2017)

We willen met elkaar als bestuursleden van de dorpsraad bijdragen aan leefbaarheid in Gameren (zie menu leefbaarheid wat dit allemaal kan zijn). Maar uw hulp is ook gewenst, want soms zijn er activiteiten die snel kunnen worden aangepakt. Hoe meer mensen dan meehelpen, hoe makkelijker het gaat en hoe meer we met elkaar kunnen zeggen: Mooi dat we dat weer SAMEN hebben gedaan.

We zijn geholpen met de foto's op deze pagina: Fijn dat Gijs van Tuijl dat voor de dorpsraad heeft gedaan!. We stellen ons met foto en tekst graag even aan u voor. U kunt ons vervolgens persoonlijk bereiken via <voornaam>@dorpsraadgameren.nl of allemaal in 1 keer via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

==> NIEUWS ==>

Willi Jan Jonkers is de uitdaging aangegaan en heeft zich aangesloten bij de dorpsraad. We zijn voorlopig op volle sterkte, maar eventuele interesse voor een rol bij de dorpsraad van Gameren kunt u ons altijd melden, bijvoorbeeld door een berichtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

<==   NIEUWS < ==

marcelMarcel Baijense (voorzitter)

Ik ben in 1972 geboren in de Prinses Margrietstraat in ons mooie dorp. Sinds die tijd woon ik ook in Gameren, dus ik ben zoals ze dat zo mooi zeggen "geboren en getogen" in Gameren. In het dagelijks leven ben ik als Ketenmanager werkzaam bij KPN. Ik ben lid van de gymvereniging DIO en voor de EHBO verenging ben ik actief als webmaster. Voor de Hervormde Kerk ben ik lokaal beheerder voor het ledenregistratiesysteem en zit ik in de website commissie.

Het is mijn ambitie om als Dorpsraad vanuit de belangen van de inwoners een verbindende factor te zijn tussen inwoners, verenigingen, het bedrijfsleven aan de ene kant en de Gemeente aan de andere kant. De input vanuit de inwoners vind ik zeer belangrijk, met deze input kunnen we samen Gameren leefbaar houden!

Vanuit deze gedachte is de slogan "Samen genieten in Gameren" dan ook ontstaan.


Willi Jan Jonkers (Secretaris)

Ik ben geboren (1976) en getogen in Gameren. Ik woon aan de Ridderstraat in Gameren met Rian en onze kinderen Wessel en Sterre.

In het dagelijks leven heb ik een eigen bedrijf E-Check waar we ons o.a. bezig houden met het inspecteren van elektrische installaties. Tevens ben ik mede-eigenaar van het adviesbureau Dynatherm uit Zaltbommel. Mijn vrouw heeft een winkel aan huis, Kant35B, waar ze onder-, been- en nachtmode verkoopt. Hier probeer ik ook nog mijn steentje aan bij te dragen.

Vanaf kleins af aan lid van de plaatselijk voetbalvereniging GVV’63, waar ik verschillende functies heb vervuld. Momenteel nog ‘actief’ bij de veteranen en trainer van een jeugdelftal.

Ik heb me aangemeld bij de dorpsraad om te helpen ons mooie dorp leefbaar te houden en alle ‘Gamerse’ met elkaar te verbinden.


Marco Aberkrom: (penningmeester & website)

Geboren in de Randstad, de jeugd en studie in Brabant en in 1991 gaan wonen in Zaltbommel. In 2008 met Annemieke en 3 kinderen verhuisd naar Gameren, waar we iedere keer tevreden thuis komen.

In de dorpsraad wil ik mijn bijdrage leveren om met elkaar van het mooie in Gameren te blijven genieten. Liever meedenken en mogelijkheden aandragen, dan achteraf mopperen of klagen.

In mijn loopbaan heb ik al veel processen geanalyseerd en oplossingen bedacht voor verbeteringen. Als adviseur bij CMS Asset Management ondersteun ik nu organisaties, o.a. om te zorgen dat hun beleid merkbaar en meetbaar richting geeft aan de uitvoering van beheer en onderhoud. Strategische keuzes uitwerken: risico’s, kansen, plannen en budget met elkaar in verband zien, afwegen en op tijd voldoende aandacht geven. Graag geef ik samen met u ook inhoud aan het eerste gebiedsplan voor Gameren.


Patricia Hobé: algemeen dorpsraadslid

Ik woon sinds 2015 op de Bulkenlaan in Gameren. Ik ben getrouwd en we hebben een zoon van 10 jaar die hier in Gameren naar school gaat. Ik ben werkzaam bij 'In de Roos Zaltbommel'. Samen met mijn collega's begeleid ik daar mensen met een beperking. Het is heerlijk wonen in Gameren en ik wil me graag voor de gemeenschap inzetten.

Daarom heb ik me aangemeld bij de dorpsraad, om mee te denken hoe dat we het voor iedereen veilig(er) en plezierig kunnen maken en houden in Gameren.

  

 

 


Leny Louwerse: algemeen dorpsraadslid

Een stukje over mezelf komt hier binnenkort.

 

 

 

 

 

 


Dick Moen: algemeen dorpsraadslid

Een stukje over mezelf komt hier binnenkort.

 

 

 

 

 

 


Herman van de Werken: algemeen dorpsraadslid

Mijn naam is Herman van de Werken. Ik ben geboren op 2 december 1975, getrouwd, vader van 2 dochters en woon sinds 1999 met veel plezier in Gameren.

Ik ben werkzaam als constructiewerker bij Wim van Wijk zonwering. Daarnaast help ik mijn vrouw zoveel mogelijk met haar eigen zaak BLOEM, gevestigd bij ons aan huis op de Keppelenkamp. Naast mijn gezin en mijn werk wil ik me graag inzetten voor de dorpsraad om de fijne leefomgeving van Gameren te houden zoals het is of op wat voor manier dan ook te verbeteren.

 

 


Jac van Wijk: algemeen dorpsraadslid

Ik ben in 1949 geboren in de Schoolstraat in Gameren en later opgegroeid in de Peperstraat, dus een rasechte Gamerenaar. Mijn leven heeft in het teken gestaan van het bedrijfsleven, als woniginrichter tot 2006 en thans als verhuurder van onroerend goed. Omdat de dorpsraad ook graag iemand uit het lokale bedrijfsleven in het bestuur heeft, ben ik toegetreden. Zo kan ik mijn steentje bijdragen, om ons prachtige dorp Gameren zo leefbaar mogelijk te maken en te houden. Ook uw hulp is daarbij nodig, daarom staan we open voor uw ideeën en verbetervoorstellen. Laat het ons horen.

 

 

 

 

Vacature: algemeen dorpsraadslid

Een stukje over mezelf komt hier binnenkort.

 

 

 

 

 

 Joomla templates by a4joomla