IMG_1312_W.JPG

 

FOTOWEDSTRIJD Beëindigd!

Naar aanleiding van de vorige nieuwsbrief hebben we een voorjaars-fotowedstrijd gehouden. Dank voor de inzendingen, de winnaar heeft haar prijs inmiddels ontvangen, dat is op Facebook gepost. Houd de volgende nieuwsbrief in de gaten, wellicht komt er een andere leuke actie.

Eerdere berichten:

>>>> 

TIJDELIJK EEN FOTOWEDSTRIJD!

Uw foto's met als thema lente/voorjaar zijn zeer gewenst om de website te verfraaien. Naast een gallerij met foto's hieronder, zullen ze worden toegevoegd aan de foto's aan de bovenkant van de website (die random verschijnen). Misschien staat uw foto dus de volgende keer wel boven de startpagina! 

Kortom uw 2017 mooiste paasfoto, ontluikend nieuw lentegroen-foto, de eerste genieten in de tuin moment-foto, de bloesem in de straat-foto, of wat u ook maar een lente gevoel geeft-foto kunt u sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

NB Het formaat van de foto moet minimaal 2 Mb zijn, liefst *.JPG. Door mee te doen geeft u de dorpsraad het recht om de foto te gebruiken en te bewerken voor de website en mogelijke andere publicaties van de dorpsraad (bijvoorbeeld de volgende nieuwsbrief).

Onder de inzendingen tot 21 juni 2017 (gedurende de hele lente) wordt een leuke prijs verloot, mits de foto kan worden getoond en van bruikbaar formaat en kwaliteit is (naar oordeel van de dorpsraad Gameren). 

>>>

Hier komen foto's over Gameren, vooral als die passen bij de activiteiten van de dorpsraad.

Omdat we als dorpsraad onze bijdrage willen leveren aan "Samen genieten in Gameren", kunt u hier zien waarom wij vinden dat het al genieten in Gameren is.

Maar om iedereen scherp te houden kunnen er dus ook af en toe foto's komen om aandacht te vragen voor een bepaalde activiteit.

De foto's kunnen dan gaan over eerdere, huidige of toekomstige ontwikkelingen in het dorp.

Goede voorbeelden uit het verleden, die nu dreigen verloren te gaan. Of zaken die nu spelen (bijvoorbeeld werkzaamheden m.b.t. Hof van Gameren) of die in de toekomst mogelijk aandacht moeten krijgen (afhankelijk van wat u ons laat weten). Bijvoorbeeld naar aanleiding van:

  • Kabel- of (tijdelijke) wegomleggingen;
  • Eventuele nieuwe uitbreidingen in het dorp (zoals voorheen het plan "Hof van Gameren" dat nu in volle uitvoering is);
  • Eventuele nieuwe activiteiten aan de Waaldijk;
  • Aanpassingen aan bestemmingsplannen maar ook kleinere zaken als
  • Rommel op straat of in de bermen (Zo gemaakt als we even de auto 'opruimen' of op de fiets een blikje leeg hebben, maar wie ruimt de straat weer op?)
  • Vernield straatmeubilair (wie gaat dat betalen?) et cetera.

Heeft u zelf nog leuke, mooie, sfeervolle of minder positieve foto's? Stuur ze op naar de dorpsraad en we kijken of we ze kunnen plaatsen.

 

>>>

FOTO COLLAGE THEMA LENTE EN VOORJAAR:

De actie is verlengd, zolang de lente duurt kunt u nog foto's aanleveren.

 

 

 

Joomla templates by a4joomla