Regenboog2.JPG

Sportvereniging DIO

In 2015 bestaat onze vereniging 40 jaar. Destijds gestart met een bescheiden aantal leden zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met 110 leden verdeeld over 8 groepen en een selectiegroep. Zo zijn er verschillende jeugdgroepen, maar ook een groep voor de heren en de dames. De mannengroep heeft de vaste maandagavond, terwijl de damesgroep op dinsdagavond actief is. Op donderdagavond verzorgen wij een Aerobics les.

Wij zijn als vereniging aangesloten bij de KNGU, die onze vereniging ondersteund op gebied van automatisering van de ledenadministratie, geven van cursussen en trainingen. Op onze website sv-d-i-o-gameren.jouwweb.nl vindt je uitgebreide informatie over onze vereniging. Zo hebben wij een activiteitencommissie die zorgt voor een feestelijke seizoen afsluiting en hebben wij een jaarlijkse actie om de kas te spekken.

Geïnteresseerd en wil je wellicht eens een kijkje komen nemen? Kijk dan op onze site waar je ook informatie vindt over de verschillende groepen, de tijden, de contributie, de leiding, etc. Lid worden van onze vereniging om te sporten is niet alleen voor je gezondheid maar ook hartstikke gezellig!!                                             .

Secretariaat:

Fazantstaat 15, 5314BA Bruchem