Lucht2.JPG

Schietvereniging “ Het Gulden Schot ” te Gameren.

De schietvereniging is opgericht op 3 september 1966 en is gevestigd op het sportpark Maartenshof, Middelkampseweg 14, 5311 PC te Gameren.

Het doel van schietvereniging Het Gulden Schot is haar leden in de gelegenheid stellen het schieten als sport te beoefenen in de meest algemene zin met in achtneming van nationale en internationale voorschriften. Zij tracht dat doel te bereiken door het geven van instructies, het houden van oefeningen en wedstrijden.

De schietsport kan door iedereen beoefend worden. Wij delen als sportschutter clubgevoel en saamhorigheid. Dit zijn de belangrijkste punten om een goede sportschutter te worden. Mocht u belangstelling hebben voor de schietsport stuur dan een mailtje of kom langs op een schietavond. U bent van harte welkom!

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie (KNSA), onder nummer 7090 district 2. KvK onder nummer 40156786. Sinds 21 augustus 2013 hebben wij een basiscertificaat.

NAW:

SV Het Gulden Schot